Részletek

Az InHold Zrt. fogyasztói hiteltermékkel nem rendelkezik, lakossági ügyfelek részére pénzkölcsönt kivételes esetben nyújt. Fogyasztó ügyfeleink számára az alábbi tájékoztatást adjuk.

Az InHold Zrt. lakossági, fogyasztói hiteltermékkel nem rendelkezik, lakossági ügyfelek részére pénzkölcsönt vagy hitelt kivételesen, egyedileg megtárgyalt feltételek és egyedi mérlegelés alapján, elsősorban más üzleti tevékenysége során felmerült finanszírozási igény esetén nyújt. Ennek okán lakossági hitel- és kölcsönkérelmeket az InHold Zrt-nek nem áll módjában befogadni. Azon fogyasztó ügyfeleink számára, akik igénybe vesznek Társaságunk által nyújtott kölcsönt, az alábbi tájékoztatást nyújtjuk.

Tájékoztató a fogyasztói kölcsönjogviszonyról

Az InHold Zrt. a szerződéskötést megelőzően szóban és írásban is részletes tájékoztatást nyújt ügyfelének a szerződés tartalmáról, kockázatairól, biztosítékairól, a fogyasztót megillető jogokról és kötelezettségekről. A tájékoztatás lényeges tartalma a lentebb található dokumentumokból megismerhető.

A fogyasztó ügyfeleink finanszírozására vonatkozó összegszerű feltételeket az alábbi kondíciós listában foglaltuk össze, amely tartalmazza a kamatok, díjak, költségek és a Teljes Hiteldíj Mutató mértékét, ismertetését. A kondíciós lista az egyedileg megtárgyalt szerződés kifejezett rendelkezése esetén irányadó a fogyasztó ügyfelünkkel kötött kölcsönjogviszonyra.

Kondíciós lista fogyasztóknak

Az alábbi linkeken érhető el fogyasztói szerződésmintánk valamint annak mellékletei, továbbá a szerződéskötés kapcsán ismertetett és átadott tájékoztatóink:

Társaságunk Üzletszabályzata a lakossági kölcsön általános szerződési feltételeit is szabályozza, amely honlapunkon ITT érhető el. Az Üzletszabályzat részletesen tartalmazza többek között a szerződéskötés- és teljesítés, szerződés-módosítás, együttműködés, bank- és üzleti titok, a kölcsön igénybevétele, a szolgáltatás ellenértéke, biztosítékok, monitoring, szerződésszegés, a szerződés megszűnése/megszüntetése, a Központi Hitelinformációs Rendszer, az adatkezelés és panaszkezelés szabályait.

Az InHold Zrt. a jogszabályi előírásokon túl a tevékenységére vonatkozó ajánlások és felügyeleti szabályozó eszközök által megfogalmazott követelmények betartását is szem előtt tartja. Ennek keretében törekszik arra, hogy a fogyasztó körülményeit és pénzügyi ismereteit is mérlegelve, a fogyasztó számára leginkább megfelelő, hosszú távon is vállalható pénzügyi terméket kínálja.

Amennyiben a fogyasztó fizetési nehézségét jelzi, az InHold Zrt. célja egy alternatív megoldás keresése a teljesítésre, a fizetési nehézségek elhárítására, melynek keretében egyedi elbírálás alapján sor kerülhet a szerződés módosítására.

Felhívjuk fogyasztó ügyfeleink figyelmét, hogy a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapja ITT érhető el.

Hiteltermék igénybevételét megelőzően kérjük, hogy használja a Magyar Nemzeti Bank hitelkalkulátorát: https://hitelkalkulator.mnb.hu

Amennyiben ügyfelünk lejárt tartozással rendelkezik, kérjük, keresse fel honlapunk főoldalán a Lejárt tartozása van? menüpontot. Amennyiben panasszal kíván élni, kérjük, látogassa meg a főoldalon a Panaszkezelés menüpontot. Adatkezelési tájékoztatónk ITT érhető el.