Részletek

Az InHold Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a koronavírus-járványra tekintettel a személyes ügyfélfogadási rendünkben változások kerültek bevezetésre.

Az InHold Zrt. ezúton tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a koronavírus-járványra tekintettel a személyes ügyfélfogadási rendünkben változások kerültek bevezetésre a Magyar Kormány által kihirdetett, Veszélyhelyzetről szóló 40/2020. (III.11.) számú rendeletével összhangban az Ügyfeleink és Munkavállalóink egészségének megóvása, illetve a járvány terjedésének megelőzése érdekében.

Kérjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a személyes ügyfélszolgálaton történő egyeztetés helyett lehetőség szerint válasszák a telefonos (+36/1-413-0654) és postai úton (1406 Budapest 76, Pf. 12), illetve az elektronikus levél útján (behajtas@inhold.hu) történő megkereséseket, valamint a honlapunkon (www.inhold.hu) elérhető online ügyintézési módot, amelyekkel kapcsolatos ügyintézés a továbbiakban is zavartalanul működik.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az esetleges személyes ügyintézés során az ügyféltérben, egy időben csak egy ügyfél tartózkodhat, így a további ügyfeleknek az épületen kívül szükséges várakozniuk.

Szíves megértésüket köszönjük.

2020-03-17